Ottar`s fotoblogg

torsdag 11. oktober 2012

Gråhegre (Ardea cinerea, Gray Heron)

Satt å studerte en Gråhegre på Sirevåg i dag. Gråhegra  med sine rolig og elegante bevegelser var tavelt opptatt med å utføre dagens morgenstell. Vanligvis er disse fuglene ganske sky  for mennesker, men denne reagerte lite på fotografen som satt i bilen og fulgte med.

Om Gråhegra se tidligere innlegg23 kommentarer:

 1. Det var en knallserie med Hegre, synes det hvor den klør seg er best, med en veldig bra bakgrunn.

  SvarSlett
 2. Beautiful pictures of a Grey Heron Ottar.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder av hegre ! Jeg har sett den "i det fjerne" i sommer og håper på bilde ved en senere sjanse. Jeg likte godt det bildet med blå himmel bak :)

  SvarSlett
 4. Nydelig bilder av gråhegren! En fasinerende fugl, jeg husker da jeg var ung og vi pleide å dra til Bjugnholmen, der hekket de oppe i furutrærne. Jeg kan ennå høre lyden av de klappende nebbene til ungene når de voksne kom med mat! Av en eller annen grunn ble de borte, ingen hekker der lenger.
  Mvh Lillian

  SvarSlett
 5. Beautiful series!! Boom & Gary of the Vermilon River, Canada.

  SvarSlett
 6. Helt enig i at de er vanskelige å ta bilder av hegra. Vi har den i sundet her hver dag, men den sitter ikke lenge når jeg er på fotohold. (sukk)
  Du har iallefall fått en hel serie med flotte bilder. Likte veldig godt det første bildet.
  Hilda

  SvarSlett
 7. Jättefina bilder av hägern, bra variation! Kan inte välja nån favorit, för jag gillar alla!! Hägrarna jag har sett har varit alldeles för långt borta och de har nästan alltid stått stilla. Häftiga fåglar. Mvh Susanne

  SvarSlett
 8. Hei Ottar!

  Flotte bilder av den sky hegren. Kan skrive under på at den er veldig sky. Ser dem stadig vekk, men har til gode å komme på "skuddhold"...

  Takk for hyggelig hilsen hos meg. :-)

  Hilsen Irén

  SvarSlett
 9. Kjempebilder Ottar! =D Like veldig godt "klø-seg" bildet. Hegra er slett ikke altid lett å få gode bilder av, og ikke minst få så fine detaljer i fjærdrakt og øyne! Kudos! =)

  Go helg!

  SvarSlett
 10. Very nice weather Ottar. The Blue Heron we have here with me, and even many in the polder. Beautifully lit again and you let moi details emerge. My favorite is fot 1 and 4.

  Helma

  SvarSlett
 11. Beautiful pictures of the blue heron, the first picture is really great.
  Have a great weekend.

  SvarSlett
 12. Dette var noen flotte bilder Ottar :0) Jeg er oppvokst med hegeren rett nedenfor vinduet og vet de er skye. De fløy sin vei så fort en skikkelse viste seg :0) Synes nesten de er litt grasiøse - må være den lange halsen ;0) Flotte bilder :0)

  SvarSlett
 13. Fina bilder du fått på hägern.En både ståtlig och lite lustig fågel när den rör på sig med sina upphöjda "axlar".Har också stiftat bekantskap med denna fågel men de bilderna fick jag raderat bort tyvärr.Hoppas på bättre foton nästa gång...
  //Kicki

  SvarSlett
 14. Hej Ottar!
  Ja gråhägern är verkligen en vacker och speciell fågel, de ser ju lite annorlunda ut. Precis som du säger så brukar de vara lite skygga och vill inte gärna bli fotograferade på nära håll. Du har i alla fall fått en jätte fin serie med bilder.
  Ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvarSlett
 15. Jättefina bilder på den fina hägern! Gillar den med himlen som bakgrund allra mest. De brukar också finnas vid våra våtmarker, så jag vet att de är skygga!
  Ha det gott! /Pia

  SvarSlett
 16. Skarpa fina bilder på hägern som inte är så lätt att komma nära. Här har du lyckats väl!

  SvarSlett
 17. Beautiful captures Ottars; all are unique and stunning!
  Have a nice day,
  Louise

  SvarSlett
 18. Nydelige bilder av hegren Ottar. Joda, har fulgt deg på bloggen hele tiden, men ikke vist meg frem:) Og jeg er jo rent misunnelig, som alltid:)

  Takk for at du tittet på mine "nye" bilder.

  SvarSlett
 19. Hei Ottar! Flotte bilder du har... det er ein eigen kunst å ta fine dyre/ fuglebilder. Eg hart eit spørsmål: Eg treng foto av ei gråhegre til ein liten bok vi held på med. Boka er del av Pilegrimsvandring Balestrand. Korleis stiller du deg til det?
  Med venleg helsing
  Bjørg Frøisok Bjøberg

  Eg er kunstar og driv galleri saman med mannen min i Balestrand.Pilegrimsvandrinsprosjektet er ein link til huset vårt.
  www.detgylnehus.no

  SvarSlett
 20. Det er greit, si hvilket du vil ha så kan jeg sende på Mail i bedre oppløsning.

  ottarp@dabb.no

  SvarSlett

Welcome to my photo blog!

Ottar